Αναγνώστες

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

⭐Arcobaleno Cosmetics | REVIEW ⭐


Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρία φυτικών και χειροποίητων καλλυντικών και εννοείται ελληνική. Προσπαθώ όσο μπορώ φυσικά και Ελληνικά Προϊόντα να υποστηρίζω.

Η Εταιρία Arcobaleno έχει φυτικά και χειροποίητα Προϊόντα όπως Body Mists,Σαπούνια καθαρισμού,Κρέμες προσώπου,μάσκες,bath bombs και άλλα πολλά.. Πάμε να σας πω την άποψη μου για κάποια από τα προϊόντα αυτής της εταιρίας.



1. Body Mist στο άρωμα Purple Kiss

Τι να πω γι'αυτό το body mist? Καταρχήν θα ξεκινήσω από την μυρωδιά του η οποία είναι απλά υπέροχη,είναι από τις μυρωδιές που αγαπώ να φοράω.. Η διάρκεια του για body mist είναι πααρα πολύ καλή καθώς το φοράω κοντά 7 με 8 ώρες καιπρέπει να το ανανεώσω 1 με 2 φορές.. σίγουρα,μόλις μου τελειώσει θα το παραγγείλω. .








2. Bath bombs σε διάφορες μυρωδιές 

Να πω την αλήθεια πως πρώτη φορά χρησιμοποίησα bath bombs και μπορώ να πω πως δεν ξετρελαθηκα με αυτή την ιδέα. .Εγώ το χρησιμοποίησα στα πόδια σαν ποδολουτρο.. πραγματικά μύριζε οοοολο το σπιτι με αυτές τις μυρωδιές..








3. Body Cream -  Celebration

Τελευταίο προϊόν είναι μια κρέμα σώματος στην μυρωδιά Celebration.
Είναι η μυρωδιά της κρέμας που μυρίζεις αν την φορέσεις από 1 μέτρο.
Ενυδατωνει στο φουλ και η μυρωδιά κρατάει για Πάρα πολλές ώρες. 









Σίγουρα έμεινα έκπληκτη με την διάρκεια και τις μυρωδιές των προϊόντων και σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο instagram https://www.instagram.com/arcobaleno_cosmetics.










💄Μπορείτε να με βρείτε μέσω instagram @queen_.katee 💄 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥