Αναγνώστες

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Τι να κάνεις όταν βαριεσαι; 5 girly πράγματα πού μπορείς να κάνεις 💅💄




Οσο γεμάτη και να είναι η ζωή σου, αυτές οι στιγμές βαρεμάρας έρχονται απροειδοποίητα. Δεν έχεις τι να κάνεις ή δε θες κιόλας να κάνεις και πολλά (όπως διάβασμα ας πούμε) - τα συμπτώματα είναι τεμπελιά και μια ανάγκη να αφοσιωθείς σε γνώριμα κοριτσίστικα πράγματα για να περάσει η ώρα. Ορίστε, ποιό είναι το Top 5: 
1. Χαζεύεις φωτογραφίες στο facebook του τύπου που σου αρέσει. Αν έχει το προφίλ από το 2007 ας πούμε, θέλεις τουλάχιστον 4 ώρες να μελετήσεις προσεκτικά και τις 897 φωτογραφίες του.
2. Πηγαίνεις για περπάτημα προκειμένου να κάψεις ένα ή έστω τα δυο παγωτά που έφαγες μετά το μεσημεριανό. Νομίζεις ότι είναι όντως τόσο εύκολο;
3. Βλέπεις ταινίες που να περιέχουν λίγο δράμα, αρκετό κλάμα, πολύ ρομάντζο, αγάπες και λουλούδια. Πάρε χαρτομάντιλα και ετοιμάσου να ταυτιστείς με κάθε πληγωμένη κοπέλα της ταινίας. Για αγαπημένες κοριτσοταινίες, ρίξε μια ματιά εδώ!
4. Τι θα έλεγες για μια μάσκα προσώπου; Είναι οι φορές που νιώθεις λίγο νοικοκυρά και λίγο οικονομικό πνεύμα, γιατί να τις αγοράζουμε αφού μπορούμε να τις φτιάξουμε στο σπίτι με αγνά υλικά, εύκολα και γρήγορα;
5. Το ρίχνεις στις κατασκευές και τη ζωγραφική, ανάλογα την καλλιτεχνική σου φύση. Όπου κατασκευές, δεν εννοώ τη χαλασμένη βρύση της κουζίνας, αλλά κανένα κολιέ, βραχιόλι, οτιδήποτε μπορεί να αναδείξει τις αμέτρητες χάντρες που αγόραζες τόσα χρόνια. 









Μπορείτε επίσης να με βρείτε εδω:
✔Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στο instagram @beautybykaterinaki 👄
✔Επίσης να κανεις like στην σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/beautybykaterinakii

Φιλιά πολλά, 

Κατερίνα 💘

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥